ZAKAJ KUPITI PRIROČNIK

1. Zato, ker je priročnik "Zbogom, cigareta" prvi in še vedno edini priročnik, ki se s problematiko kajenja ukvarja globalno, ne le površinsko. Poleg samega odvajanja kajenja, v nekaj zaporednih točkah, vam bo priročnik predstavil vse, od zgodovine kajenja do vzrokov, zakaj kadite. S pomočjo vprašalnikov boste izvedeli prave razloge, nato pa še argumente, zakaj se je vredno odvaditi. Prava tehnika, kako nehati, nastopi šele sedaj. Znano je namreč, da je treba človeku najprej vzbuditi čustveno komponento, torej željo. V tem primeru bo uspeh skoraj zagotovljen. Avtorja, ki sta diplomirala iz psihologije in sociologije, sta prav temu posvetila rdečo nit v knjigi.Aktivni kadilec

2. Zato, ker je zelo žalostno opazovati, kaj vse vamponuja reklamna propaganda, da bi se odvadili kajenja. Žvecilni gumiji in nasveti v petih točkah ponavadi ne prinesejo učinka, predvsem ne dolgotrajnega.

3. Zato, ker je stopil v veljavo nov, protikadilski zakon, ki postavlja kadilca na odrinjeno mesto v družbi. Kmalu bo tudi pri nas tako kot v Zahodni Evropi, kjer kadilci zelo težko dobijo zaposlitev. Kadilcu bo vedno težje, zato je prav zdaj idealen čas, da se enkrat za vselej odvadite te razvade.

4. Zato, ker knjiga NI prevod tuje knjige, ampak plod domačih raziskav slovenskih avtorjev. Upošteva slovenske posebnosti in razloge za kajenje pri nas. Tuje knjige so pisane za tuja podočja,kjer so navade ponavadi drugačne. Takšen priročnik bi kot prevod izgubil večino svoje vrednosti.

5. Zato, ker NI pisan v zapletenem znanstvenem, ampak v vsakdanjem, človeku razumljivem jeziku. Takšne vrste priročnik mora biti osnovan na praksi in ne zgolj na teoriji, bralca samega pa ne sme zapletati v Kadilski kašeljnerazumljive razprave o kajenju. "Zbogom, cigareta" skuša v vseh poglavjih pritegniti bralca in mu odgovoriti na praktična vprašanja. Priročnik bralca ne zamori, ampak ga na prisrčen način preko ilustracij popelje v problematiko kajenja.

6. Zato, ker omogoča posamezniku, da se z malo truda in dobre volje ter brez čarovniških posegov odpove tej škodljivi razvadi.

In nenazadnje tudi:

7. Zato, ker je z novo, nižjo ceno dosegljiv prav vsakomur. Pri nakupu V TEM TRENUTKU boste prihranili 40%, pri nakupu nad 3 izvode pa se dodatnih 15%!

8. Je vaš bližnji sorodnik ali prijatelj kadilec? Poklonite mu to koristno darilo, s katerim mu boste podaljšali življenje.

9. Zato, ker se naklada bliža h koncu, ponatisa pa vsaj zaenkrat ne bo. Kupite knjigo, dokler je še na zalogi.

10. Zato, ker jo lahko naročite samo s pritiskom na tipko (po elektronski pošti), poštar pa vam ga bo prinesel do domačih vrat.